19 decembrie 2013 – ADEVARUL: 10 motive pentru desfiinţarea USL

ADEVARUL: Războiul rece din interiorul USL, care durează de mai multe luni, s-a transformat într-un conflict în toată regula, cu arme, gloanţe şi chiar artilerie grea lansată tocmai sub cupola Parlamentului devenit din scena conflictului democratic putere-opoziţie, teatrul de război politic dintre putere şi… putere.

Colegul şi prietenul Ion M. Ioniţă a scris pentru Adevărul un editorial intitulat Zece greşeli devastatoare ale USL. Inspirat de acest titlu, dar mai ales de implicaţiile rupturii relaţiei Ponta-Antonescu, putem să facem o radiografie a situaţiei din interiorul Uniunii Social Liberale pentru a prezenta 10 motive pentru care USL s-ar putea desfiinţa.

Pentru mai multe detalii: http://adevarul.ro/news/politica/10-motive-desfiintarea-usl-1_52b17ab9c7b855ff56cc4c97/index.html

 

 

 

Războiul rece din interiorul USL, care durează de mai multe luni, s-a transformat într-un conflict în toată regula, cu arme, gloanţe şi chiar artilerie grea lansată tocmai sub cupola Parlamentului devenit din scena conflictului democratic putere-opoziţie, teatrul de război politic dintre putere şi… putere.

Citeste mai mult: adev.ro/my01l2

19 decembrie 2013 – ADEVARUL: 10 motive pentru desfiinţarea USL
Scroll to top