Parteneriat pentru dezvoltarea cooperării

Inscop Research este una dintre cele mai respectate companii românesti de cercetare sociologică. Studiile sale au fost publicate în mii de articole din presa românească și internațională, în rapoarte oficiale naționale și internaționale, precum și în reviste academice. Echipa INSCOP Research are o experienta îndelungată, de peste 20 de ani, în aplicarea de metodologii si tehnici cantitative și calitative. INSCOP Research a realizat studii pentru o varietate de clienți comerciali, politici sau din mediul academic, atât din țară, cât și din străinătate.

The Bullfinch Group este o companie americană cu sediul Washington DC a cărei misiune este de a furniza cercetări indepdente care livrează rezultate excepționale obținute cu maximă integritate conducătorilor de corporații, liderilor politici sau campaniilor pe diverse subiecte. Utilizând tehnici de cercetare și analiză inovative, the Bullfinch Group a furnizat date de profunzime la cel mai înalt nivel clienților implicați în campanii politice din Statele Unite ale Americii, asociațiilor de comerț, ONG-urilor sau unor mari clienți comerciali incluși în Fortune 500.

Inscop Research și The Bullfinch Group au decis să încheie un parteneriat reciproc avantajos pentru a contribui la cooperarea eficientă în:

  1. Identificarea de noi clienți,
  2. Derularea unor studii sociologice complexe,
  3. Îmbunătățirea metodologiilor de colectare și de analiză a datelor,
  4. Consolidarea reputației naționale și internaționale a ambelor companii.

Inscop Research și The Bullfinch Group  se vor sprijini reciproc în efectuarea de studii sociologice în România, în Statele Unite ale Americi și oriude în lume.

Inscop Research și The Bullfinch Group și vor identifica împreună un set de metodologii inovative dezvoltate în Statele Unite care pot fi aplicate pe piața românească și regională, în limitele reglementărilor Uniunii Europene privind accesul și utilizarea datelor cu caracter personal.

CERCETARE

Scroll to top