Parteneriat pentru dezvoltarea cooperării

Inscop Research SRL este una dintre cele mai respectate companii românesti de cercetare sociologică. Studiile sale au fost publicate în mii de articole din presa românească și internațională, în rapoarte oficiale naționale și internaționale, precum și în reviste academice. Echipa INSCOP Research SRL are o experienta îndelungată, de peste 20 de ani, în aplicarea de metodologii si tehnici cantitative și calitative. INSCOP Research SRL a realizat studii pentru o varietate de clienți comerciali, politici sau din mediul academic, atât din țară, cât și din străinătate.

 

The Polling Company Inc. este o firmă americană de cercetare și consultanță, cu sediul la Washington, D.C., care se bucură de o notoritate ridicată în Statele Unite. Înființată în 1995, The Polling Company Inc. are un portofoliu larg de clienți care au căutat consiliere privind o varietate mare de proiecte.  Compania oferă o gamă variată de servicii de cercetare primare și secundare, cantitative și calitative, orientate către comportamentul consumatorilor, incluzând sondaje, focus grupuri, analize de media management și alte metode alternative de cercetare bazate pe tehnologii de vârf.

 

Inscop Research SRL și The Polling Company Inc. au decis să încheie un parteneriat reciproc avantajos pentru a contribui la cooperarea eficientă în:

 1. Identificarea de noi clienți,
 2. Derularea unor studii sociologice complexe,
 3. Îmbunătățirea metodologiilor de colectare și de analiză a datelor,
 4. Consolidarea reputației naționale și internaționale a ambelor companii.

 

Inscop Research SRL și The Polling Company Inc. se vor sprijini reciproc în efectuarea de studii sociologice în România și în alte țări din regiune, precum și în Statele Unite ale Americii.

Inscop Research SRL va oferi The Polling Company Inc. posibilitatea de a intra pe piața românească în cadrul unui parteneriat, beneficiind pe deplin de experiența dobandită de Inscop pe piața locală.

The Polling Company Inc. și Inscop Research SRL vor identifica împreună un set de metodologii inovative dezvoltate în Statele Unite care pot fi aplicate pe piața românească și regională, în limitele reglementărilor Uniunii Europene privind accesul și utilizarea datelor cu caracter personal.

 

 

CERCETARI

 • 22 MARTIE 2019 – TOPUL ÎNCREDERII ÎN INSTITUȚII INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE

  ”Instituțiile în care românii continuă să aibă cea mai mare încredere sunt Armata și Biserica în plan intern, respectiv NATO și Uniunea Europeană în plan internațional” Conform unui sondaj INSCOP realizat în perioada 5 – 13 martie 2019, la comanda Fundației Konrad Adenauer, clasamentul încrederii în instituțiile interne și internaționale

 • 21 MARTIE 2019 – PREZENȚA LA ALEGERI ȘI OPȚIUNILE DE VOT ALE ROMÂNILOR LA ALEGERILE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

  Prezența la alegeri și opțiunile de vot ale românilor la alegerile pentru Parlamentul European ”Potrivit intențiilor de vot declarate de participanții la sondajul INSCOP Research, PSD și PNL se află într-o competiție strânsă pentru primul loc în clasamentul opțiunilor de vot la alegerile pentru Parlamentul European” Conform ultimului sondaj INSCOP

 • 20 MARTIE 2019 – DIRECȚIA ȚĂRII ȘI A UE

  Opinia populației privind direcția în care se îndreaptă România și Europa ”Comparativ cu finalul anului trecut, se observă o creștere semnificativă a ponderii românilor care cred că lucrurile în Europa merg într-o direcție bună. Percepția direcției în care merge România se menține puternic negativă, fără variații semnificative față de luna

 • 6 MARTIE 2019 – COMUNICAT DE PRESĂ: ATITUDINEA POPULAȚIEI FAȚĂ DE VACCINURI ȘI VACCINARE

  INSCOP Research: „Cercetarea sociologică relevă o atitudine ambivalenta neclară a unei părți a populației față de vaccinuri și vaccinare, ceea ce reflectă faptul că percepțiile raționale asupra acestui subiect sunt viciate semnificativ de o serie de mituri  care alimentează neîncrederea și impun necesitatea unor campanii solide de informare și educare,

   

Aparitii media

 • STIRILE PROTV: Aproape 50% dintre români sunt hotărâţi, şi chiar Mai mult…

 • STIRI DIASPORA: Instituţiile în care românii continuă să aibă cea Mai mult…

 • JURNALUL NATIONAL: Instituţiile în care românii continuă să aibă cea Mai mult…

 • AGERPRES: Instituţiile în care românii continuă să aibă cea mai Mai mult…

 • RADIO MURES: Instituțiile în care românii continuă să aibă cea Mai mult…

 • PSNEWS: Clasamentul încrederii în instituțiile interne și internaționale este dominat Mai mult…

 • COTIDIANUL: Instituțiile în care românii continuă să aibă cea mai Mai mult…

 • ADEVARUL: 68.1% dintre români au încredere mare şi foarte mare Mai mult…

 • CURIERUL NAȚIONAL: Instituțiile în care românii continuă să aibă cea Mai mult…

 • ZIARE.COM: Romanii continua sa aiba cea mai mare incredere in Mai mult…