Parteneriat pentru dezvoltarea cooperării

Inscop Research SRL este una dintre cele mai respectate companii românesti de cercetare sociologică. Studiile sale au fost publicate în mii de articole din presa românească și internațională, în rapoarte oficiale naționale și internaționale, precum și în reviste academice. Echipa INSCOP Research SRL are o experienta îndelungată, de peste 20 de ani, în aplicarea de metodologii si tehnici cantitative și calitative. INSCOP Research SRL a realizat studii pentru o varietate de clienți comerciali, politici sau din mediul academic, atât din țară, cât și din străinătate.

 

The Polling Company Inc. este o firmă americană de cercetare și consultanță, cu sediul la Washington, D.C., care se bucură de o notoritate ridicată în Statele Unite. Înființată în 1995, The Polling Company Inc. are un portofoliu larg de clienți care au căutat consiliere privind o varietate mare de proiecte.  Compania oferă o gamă variată de servicii de cercetare primare și secundare, cantitative și calitative, orientate către comportamentul consumatorilor, incluzând sondaje, focus grupuri, analize de media management și alte metode alternative de cercetare bazate pe tehnologii de vârf.

 

Inscop Research SRL și The Polling Company Inc. au decis să încheie un parteneriat reciproc avantajos pentru a contribui la cooperarea eficientă în:

 1. Identificarea de noi clienți,
 2. Derularea unor studii sociologice complexe,
 3. Îmbunătățirea metodologiilor de colectare și de analiză a datelor,
 4. Consolidarea reputației naționale și internaționale a ambelor companii.

 

Inscop Research SRL și The Polling Company Inc. se vor sprijini reciproc în efectuarea de studii sociologice în România și în alte țări din regiune, precum și în Statele Unite ale Americii.

Inscop Research SRL va oferi The Polling Company Inc. posibilitatea de a intra pe piața românească în cadrul unui parteneriat, beneficiind pe deplin de experiența dobandită de Inscop pe piața locală.

The Polling Company Inc. și Inscop Research SRL vor identifica împreună un set de metodologii inovative dezvoltate în Statele Unite care pot fi aplicate pe piața românească și regională, în limitele reglementărilor Uniunii Europene privind accesul și utilizarea datelor cu caracter personal.

 

 

CERCETARI

   

Aparitii media

 • INFO IASI: Românii au cea mai mare încredere în Armată, Mai mult…

 • CURIERUL NATIONAL: Barometrul de securitate energetică este un instrument anual Mai mult…

 • ZIARUL EVENIMENTUL: România are un potenţial de securitate energetică excepţional, Mai mult…

 • REPLICA: Barometrul de securitate energetică arată că 62,7% dintre respondenţi Mai mult…

 • NEWS PASCANI: Românii au cea mai mare încredere în Armată, Mai mult…

 • CALEA EUROPEANA: Cel mai recent barometru INSCOP arată că 83,6% dintre români Mai mult…

 • RADIO OLTENIA: Românii îşi doresc dezvoltarea sectorului energetic nepoluant – Mai mult…

 • REALITATEA FINANCIARA: Barometrul de securitate energetică arată că 62,7% dintre Mai mult…

 • PRIVESC.EU: Evenimentul organizat de Institutul de Științe Politice și Relații Mai mult…

 • NEWS TEAM: Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion Mai mult…