7 februarie 2014 – ADEVARUL: SONDAJ Românii nu cred în bănci şi în partide

ADEVARUL: Potrivit cercetării INSCOP Research efectuate la comanda ziarului „Adevărul“, doar 17% din respondenţi nu sunt reticenţi faţă de bănci. Şi mai puţini (13,2%) pun preţ pe partidele politice. Partidele politice continuă să se afle în partea inferioară a clasamentului general al încrederii în instituţii de orice tip. Parlamentul, Guvernul şi Preşedinţia pierd puncte în topul încrederii, comparativ cu măsurătoarea efectuată în urmă cu două luni (noiembrie 2013), relevă sondajul realizat de INSCOP Research la comanda ziarului “Adevărul”.

Pentru mai multe detalii: http://adevarul.ro/news/politica/sondaj-romaniinu-cred-banci-partide-1_52f3de8fc7b855ff5621be45/index.html

 

 

Partidele politice continuă să se afle în partea inferioară a clasamentului general al încrederii în instituţii de orice tip. Parlamentul, Guvernul şi Preşedinţia pierd puncte în topul încrederii, comparativ cu măsurătoarea efectuată în urmă cu două luni (noiembrie 2013), relevă sondajul realizat de INSCOP Research la comanda ziarului “Adevărul”.

Citeste mai mult: adev.ro/n0laot

 

 

7 februarie 2014 – ADEVARUL: SONDAJ Românii nu cred în bănci şi în partide
Scroll to top