31 ianuarie 2014 – MONDONEWS.RO: Peste jumatate dintre romani isi doresc un Parlament unicameral

MONDONEWS.RO:Peste jumatate dintre cetatenii Romaniei vor Parlament unicameral. Un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda ziarului “Adevarul” arata care sunt optiunile romanilor fata de problematica ce vizeaza modificarea legii fundamentale.Mai bine de jumatate (50,8%) din populatia Romaniei crede ca o modificare a Constitutiei ar fi necesara in mare si foarte mare masura. Daca luam in calcul si cei 14% care prefera sa nu raspunda la intrebare, reiese un procent totusi minoritar al celor care considera modificarea Constitutiei o problema de importanta relativ mica (modificarea ar fi necesara in mica si foarte mica masura – 35,2%).

Pentru mai multe detalii: http://www.mondonews.ro/peste-jumatate-dintre-romani-isi-doresc-un-parlament-unicameral/

 

Peste jumatate dintre cetatenii Romaniei  vor Parlament unicameral. Un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda ziarului “Adevarul” arata care sunt optiunile romanilor fata de problematica ce vizeaza modificarea legii fundamentale.

Mai bine de jumatate (50,8%) din populatia Romaniei crede ca o modificare a Constitutiei ar fi necesara in mare si foarte mare masura. Daca luam in calcul si cei 14% care prefera sa nu raspunda la intrebare, reiese un procent totusi minoritar al celor care considera modificarea Constitutiei o problema de importanta relativ mica (modificarea ar fi necesara in mica si foarte mica masura – 35,2%).

– See more at: http://www.mondonews.ro/peste-jumatate-dintre-romani-isi-doresc-un-parlament-unicameral/#sthash.qXaqxPGu.dpuf

31 ianuarie 2014 – MONDONEWS.RO: Peste jumatate dintre romani isi doresc un Parlament unicameral
Scroll to top