30 ianuarie 2014 – ADEVARUL: SONDAJ Majoritatea românilor vor Parlament unicameral

ADEVARUL: Un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda ziarului „Adevărul“ arată care sunt opţiunile românilor faţă de problematica ce vizează modificarea legii fundamentale.Peste jumătate (50,8%) din populaţia României crede că o modificare a Constituţiei ar fi necesară în mare şi foarte mare măsură. Dacă luăm în calcul şi cei 14% care preferă să nu răspundă la întrebare, reiese un procent totuşi minoritar al celor care consideră modificarea Constituţiei o problemă de importanţă relativ mică (modificarea ar fi necesară în mică şi foarte mică măsură – 35,2%).

Pentru mai multe detalii: http://adevarul.ro/news/politica/sondaj-majoritatearomanilor-vor-parlament-unicameral-1_52ea8c85c7b855ff56f01db6/index.html

 

 

 

 

Peste jumătate (50,8%) din populaţia României crede că o modificare a Constituţiei ar fi necesară în mare şi foarte mare măsură. Dacă luăm în calcul şi cei 14% care preferă să nu răspundă la întrebare, reiese un procent totuşi minoritar al celor care consideră modificarea Constituţiei o problemă de importanţă relativ mică (modificarea ar fi necesară în mică şi foarte mică măsură – 35,2%).

Citeste mai mult: adev.ro/n086zn

 

 

30 ianuarie 2014 – ADEVARUL: SONDAJ Majoritatea românilor vor Parlament unicameral
Scroll to top