23 ianuarie 2014 – ADEVARUL:Comunismul – viitorul pentru jumătate dintre români

ADEVARUL: Sondajele care s-au realizat în timp despre felul în care percep românii regimul comunist au avut soarta unei ştiri de o zi. Nu a reprezentat o excepţie nici ultimul studiu al INSCOP Research, realizat la comanda ziarului Adevărul, trecut repede cu vederea de către mass-media româneşti. În general, o astfel de abordare ”relaxată” a sondajelor cu pricina pleacă de la ideea că desprinderea românilor de comunism a fost una atât de evidentă şi categorică, încât nimic nu ar mai putea schimba această stare de fapt. Din păcate, lucrurile nu stau în realitate chiar aşa, iar ultimul studiu pe această temă ne arată, o dată în plus, că nostalgia pentru comunism este una consistentă şi în recrudescenţă în societatea românească.

Pentru mai multe detalii: http://adevarul.ro/news/politica/comunismul–viitorul-jumatate-romani-1_52e10dd4c7b855ff56bb375f/index.html

 

 

Sondajele care s-au realizat în timp despre felul în care percep românii regimul comunist au avut soarta unei ştiri de o zi. Nu a reprezentat o excepţie nici ultimul studiu al INSCOP Research, realizat la comanda ziarului Adevărul, trecut repede cu vederea de către mass-media româneşti. În general, o astfel de abordare ”relaxată” a sondajelor cu pricina pleacă de la ideea că desprinderea românilor de comunism a fost una atât de evidentă şi categorică, încât nimic nu ar mai putea schimba această stare de fapt. Din păcate, lucrurile nu stau în realitate chiar aşa, iar ultimul studiu pe această temă ne arată, o dată în plus, că nostalgia pentru comunism este una consistentă şi în recrudescenţă în societatea românească.

Citeste mai mult: adev.ro/mzuuqq

23 ianuarie 2014 – ADEVARUL:Comunismul – viitorul pentru jumătate dintre români
Scroll to top