18 octombrie 2013 – ROMÂNIA LIBERĂ: SUA 70% vs. Rusia 36%. Românii susţin Occidentul

ROMÂNIA LIBERĂ: Răscoala de la Pungeşti şi isteria suspectă pe care au provocat-o anumite mijloace de dezinformare au scos din tenebrele băltite ale societăţii multilateral nedezvoltate teza anti-americanismului la români. Cei aproape 25 de ani scurşi de la schimbarea de regim din 1989 nu au ofilit cu totul tufişurile patriei în care se mai ascund, iată, partizani uitaţi sau reactivaţi ai luptei de clasă anti-imperialiste pentru care Estul, iar nu Occidentul reprezintă farul călăuzitor.

Dincolo de dilema frontului ecologist trezit brusc la viaţă într-o societate românească ale cărei virtuţi civice le ştiam total amorţite, agitarea discursului anti-american şi etichetarea unor proteste civice, altfel normale în orice societate democratică, drept anti-SUA, ne oferă ocazia unei analize lucide, cu cifre concrete, asupra sentimentelor românilor faţă de Occident, respectiv faţă de binomul geopolitic SUA-Rusia.

Pentru mai multe detalii: http://m.romanialibera.ro/opinii/comentarii/sua-70-vs-rusia-36-romanii-sustin-occidentul-315554.html

18 octombrie 2013 – ROMÂNIA LIBERĂ: SUA 70% vs. Rusia 36%. Românii susţin Occidentul
Scroll to top