10 octombrie 2013 – ADEVARUL: INFOGRAFIE Sondaj: doar 34,8% din români mai au încredere în Guvernul Ponta

ADEVARUL: Potrivit cercetării “Adevărul despre România”, realizată de INSCOP Research, Executivul este instituţia care a scăzut cel mai mult în ochii românilor, din martie până în septembrie 2013. În ultimele şase luni, încrederea populaţiei în instituţiile politice a scăzut aproape constant. Au existat uşoare reveniri sporadice (dar de cele mai multe ori creşterile nu au depăşit marja de eroare): primăriile – în septembrie faţă de iulie, Curtea Constituţională – în iulie faţă de mai, Parlamentul – în septembrie faţă de iulie.

Pentru mai multe detalii: http://adevarul.ro/news/politica/adevarul-despre-romania-sondaj-doar-348-romani-mai-incredere-guvernul-ponta-1_52558850c7b855ff561b1947/index.html

 

În ultimele şase luni, încrederea populaţiei în instituţiile politice a scăzut aproape constant. Au existat uşoare reveniri sporadice (dar de cele mai multe ori creşterile nu au depăşit marja de eroare): primăriile – în septembrie faţă de iulie, Curtea Constituţională – în iulie faţă de mai, Parlamentul – în septembrie faţă de iulie.

Citeste mai mult: adev.ro/mufqpg

 

 

Potrivit cercetării “Adevărul despre România”, realizată de INSCOP Research, Executivul este instituţia care a scăzut cel mai mult în ochii românilor, din martie până în septembrie 2013.

Citeste mai mult: adev.ro/mufqpg

10 octombrie 2013 – ADEVARUL: INFOGRAFIE Sondaj: doar 34,8% din români mai au încredere în Guvernul Ponta
Scroll to top