10 martie 2014 – LIDERUL DE OPINIE: SONDAJE. Ce cred romanii despre ruptura USL? Cine e de vina, cine castiga, cine pierde?

LIDERUL DE OPINIE: Majoritatea românilor consideră că lupta partidelor politice pentru funcții a fost principala cauză a disoluției USL, potrivit unui barometru INSCOP. Remus Ștefureac, director INSCOP: ”Ruptura USL a fost cel mai important eveniment al începutului de an. Criza politică provocată de ruptura Uniunii Social Liberale a afectat încrederea populației în factorii politici, o mare parte dintre aceștia – și oameni politici, și partide și instituții – pierzând puncte importante ca urmare a prelungirii conflictului și instalării unui sentiment de instabilitate și deresponsabilizare față de actul de guvernare. De modul în care au gestionat și vor gestiona acest moment va depinde în bună măsură atât rezultatul alegerilor europarlamentare, cât și poziționarea principalilor competitori în perspectiva alegerilor prezidențiale”.

Pentru mai multe detalii: http://lideruldeopinie.ro/125222/sondaje-ce-cred-romanii-despre-ruptura-usl-cine-e-de-vina-cine-castiga-cine-pierde

10 martie 2014 – LIDERUL DE OPINIE: SONDAJE. Ce cred romanii despre ruptura USL? Cine e de vina, cine castiga, cine pierde?
Scroll to top